×  Sulje
WebGarden Oy

044 991 9158

Peltoaho 4,
62500 Evijärvi

Käytämme sivustollamme vain
välttämättömiä evästeitä.
Lisätietoa evästeistä

Suunnittelemme yrityksellesi responsiiviset kotisivut yli 10 vuoden ja yli sadan toteutetun verkkosivuston kokemuksella!

Mitä termi "responsiiviset kotisivut" tarkoittaa?

Responsiiviset, eli mukautuvat, kotisivut skaalautuvat automaattisesti käyttäjän laitteen (tietokone, tablet, älypuhelin) mukaan. Ne eivät siis ole erilliset mobiilisivut, vaan yksi ja sama sivusto on toteutettu siten, että eri laitteille skaalautuminen tapahtuu automaattisesti. Useimmiten responsiivisilla verkkosivuilla on oma ulkoasunsa isolle tietokoneen näytölle, kannettavan näytölle sekä tabletille ja älypuhelimille.

Mitä hyötyjä saavutetaan?

Responsiivisilla verkkosivuilla on monta hyvää ominaisuutta. Tässä tärkeimmät!

 1. Helppo käytettävyys kaikilla laitteilla!
  Mobiili- ja tabletlaitteiden osuus nettiselailusta kasvaa koko ajan räjähdysmäisesti ja on usein jopa yli puolet sivuston kokonaiskävijämäärästä! Mukautuvat sivut tarjoavat parhaan käyttökokemuksen näillä laitteilla.
 2. Yrityksestä välittyy moderni kuva!
  Verkkosivut on hyvä uusia 2-3 vuoden välein. Uusimisen yhteydessä kannattaa toteuttaa mukautuvat verkkosivut sillä ne antavat modernin kuvan yrityksestäsi!
 3. Google löydettävyys paranee!
  Google arvostaa mobiililaitteita tukevia sivuja hakutuloksissaan (mobiilivalmiit sivut nousevat hakutuloksissa ylöspäin). Testaa verkkosivujesi mobiilivalmius
 4. Helppo päivitys!
  Ei erillisten hallintajärjestelmien päivityksiä (vertaa erillisiin mobiilisivuihin).
 

Mikä WordPress?

WordPress logoVerkkosivujen päivitys onnistuu kätevästi Wordpress -sisällönhallintajärjestelmän avulla. WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva, kansainvälisesti palkittu sisällönhallintajärjestelmä, joita voidaan käyttää miltä tahansa tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta, jossa on nettiyhteys. Kirjautuminen hallintapaneeliin tapahtuu internet-selaimen kautta. Voimme toteuttaa verkkosivustot vaihtoehtoisesti myös Joomla!-sisällönhallintajärjestelmällä!

Ota yhteyttä

 

Referenssejä

Olemme toteuttaneet jo yli sata verkkosivua!