×  Sulje
WebGarden Oy

WebGarden Oy

 
Peltoaho 4, 62500 Evijärvi

Tietosuoja

referenssi onnistuvirroilla 1Yrityksen tärkein tehtävä on lunastaa annetut markkinointilupaukset, eli tuottaa laadukkaita tuotteita ja/tai palveluita asiakkailleen. Seuraavaksi tärkein tehtävä on noiden markkinointilupausten antaminen, eli yrityksen sekä sen tuotteiden ja/tai palveluiden markkinointi!

Markkinoinnin ytimessä on yrityksen ilme. Sen tulee kummuta yrityksen syvimmästä olemuksesta, olla erottuva ja sopia yritykselle. Yritysilmeen suunnittelu on vaativa tehtävä ja syytä suunnitella yhdessä ammattilaisen kanssa.

Logo, typografia, värimaailma ja kuvamaailma

Hyvin rakennettu yritysilme on yhtenäinen. Se muodostuu vähintäänkin yrityksen logosta ja sen ympärille rakentuvasta värimaailmasta ja konkretisoituu useimmin yrityksen nettisivuilla. Useimmiten yritysilme määritellään ns. "Graafisessa ohjeistuksessa", jossa yritysilmeen suunnittelija avaa kuinka logoa, värejä, fontteja ja kuvia ym. tulee käyttää esimerkiksi esitteissä, lehtimainoksissa, tapahtumameteriaaleissa tai vaikkapa yrityksen auton teippauksissa.

Webgarden Oy = hyvä suunnittelukumppani

Olemme suunnitelleet kymmeniä yritysilmeitä. Niiden pohjalta on syntynyt lukuisia verkkosivuja, esitteitä, mainoksia, asiakaslehtiä, käyntikortteja ja tapahtumamateriaaleja. Kartoitamme aina ennen suunnitteluprosessin alkua tarkasti asiakkaan tarpeet ja suunnittelemme tyytyväisyystakuulla asiakkaalle soveltuvan yritysilmeen.

Tutustu toteutuksiin

Tutustu toteutuksiin   Ota yhteyttä